Hopp til innhold

NM i diskgolf

Solliskogen, Moss 21.-23. juni 👏🏻

Våres medlemmer Tom Stian og Joachim kjørte hele veien til Moss for å delta på NM i diskgolf. Her er et lite skriv fra helgen 🤩

NM i diskgolf var fordelt på 4 runder. 2 runder i regnværet på lørdag og 2 runder på en solfylt søndag. Joachim fikk +30 og +31 i de første rundene. Tom Stian fikk +24 og +17. Runde 3 gikk bedre for begger parter, Tom Stian fikk +15 (2 av hullene var Birdie!), Joachim fikk +25. Siste runden så fikk Tom Stian +19 og Joachim endte med +31.
Joachim kom på sisteplass i MPO-klassen, mens Tom Stian kom på 11. plass. Tom Stian hadde gode muligheter til å klatre seg oppover til 8.plass, men noen av kastene ble ødelagt pga hindringer.

Noen ord fra spillerne som deltok:
Lagleder, Tom Stian sier at det var en flott helg. Det ble også smakt pølse m/ vaffel, noe som var litt uvanlig for oss trøndere, men godt! Gøy å spille, også fornøyd med runde 3 som han klarte 2 birdie på. Begge trodde banen var mer åpent, men det var masse trær og litt komplisert. Noen av kastene ble ødelagt pga trær som stoppet discene. Det var også uvant for begge å spille i regnvær, ingen av oss hadde gjort det før. Joachim forteller selv at fokus var å gjøre sitt beste, men samtidig prøve å lære mer som nybegynner og håper å forbedre seg til neste gang.

For å se bilder fra helgen, ta en titt på Moss Diskgolfklubb sin instagram; https://www.instagram.com/moss_diskgolfklubb/

Tom Stian Halvorsen og Joachim Zielinski

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *