Hopp til innhold

Grasrotandelen

Støtt Trondheim Døves Idrettslag!
Få også din familie, venner, kjente og ukjente til å støtte oss gjennom Grasrotandelen.

Gjennom Grasrotandelen vil inntil 5 % av omsetningen fra alle våre spill (unntatt Flax og Extra) fordeles direkte til lag og foreninger som driver frivillig virksomhet. Spillerne kan velge hvilket lag eller forening som skal få penger fra 1. mars. Hvordan støtte Trondheim Døves Idrettslag?

Du kan selv finne mottakeren av din grasrotandel ved å søke frem klubben, foreningen eller organisasjonen – og det finnes flere måter å gjøre det på:

Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på internett, på mobilen og på spillterminalene. Da SØKER DU OPP MOTTAKEREN du vil støtte, og aktiverer den som mottaker av din grasrotandel.

Dersom du vet ORGANISASJONSNUMMERET TIL KLUBBEN, kan du oppgi det hos kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillkanalene. Fra 1. mars kan du og søke fram klubben eller organisasjonen i ditt hjerte på GRASROTANDELEN.NO. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Organisasjonsnr til Trondheim Døves Idrettslag er 993 270 822.

Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Sett i gang med å skaffe idrettslaget noen kroner!

Dere kan også lese dette på følgende lenke: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen