Hopp til innhold

Trondheim Døves Idrettslag – disksport

TDIL begynte med en ny gren dette året - diskgolf 😍

Den 28. mai var det åpent for alle å komme til Øya (Spektrum), og det var 3 stk som kom. Det var gøy og sosialt. 

Det har også vært mange spontane dager med egentrening og bare for sosialt. Det er ikke noen faste dager med trening i uka foreløpig. 

Det var også åpent for alle på Tillerskogen tidlig i august. 

Siden alt er nytt for oss, fikk vi beskjed om at hvis vi vil være en stor gruppe på trening, så er vi nødt til å gi beskjed for at det ikke skal kollidere med andre klubber. Dette er bra informasjon for oss slik at vi kan utvikle oss, og bli bedre som en klubb. 

Siden vi er ny på dette, og ønsker å utvikle oss - skal vi prøve å få med en instruktør som kan om diskgolf. Det vil komme mer informasjon senere om hvor og når. 

Etter at vi startet opp en ny gren, fikk vi et tips om at Sandefjord Døves sportsklubb skal arrangere NM for hørselshemmede i diskgolf 25-27. august. De håpet på at noen fra Trondheim ville være med på NM. TDIL bestemte seg for å sende to utøvere; Tom Stian U. Halvorsen og Fredrik Øvrum😍 De vil også få mulighet for erfaring som de kan ta med seg videre.

Det er 32 deltakere fra hele Norge som skal være med til NM. Det er 4 forskjellige grupper; Herre klasse, Dame klasse, Master 40 + og nybegynnere. 

Dame klasse - 2 utøvere 

Master 40+ - 10 utøvere 

Nybegynnere - 7 utøvere.

Herre klasse -  13 utøvere. Tom Stian og Fredrik skal være med i denne klassen. 

Dette høres spennende ut, og om du har lyst, eller kjenner noen andre som har lyst til å være med i diskgolf - ta kontakt med lagleder Tom Stian U. Halvorsen. Kanskje du også får være med til NM neste år? 😀

Nå er det 4 dager til NM i diskgolf i Sandefjord, og det blir spennende for Tom Stian og Fredrik! De gleder seg til NM, og for å møte de andre utøverne. 

Det vil komme informasjon og bilder underveis både på tdil.no og på Facebook (Trondheim Døves Idrettslag) 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *