Hopp til innhold

Innkalling til årsmøte 2023

Til medlemmene i Trondheim Døves Idrettslag 22.01.2023, Trondheim

Innkalling til årsmøte i Trondheim Døves Idrettslag 2023

Styret innkaller herved til årsmøte i Trondheim Døves Idrettslag.
Årsmøtet avholdes 18.mars og kl. 14:00 på døvehytta «Granly», Reidar Lyseths veg 24 på Lian.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 4 mars som er senest to uker før årsmøtet til tdil@tdil.no eller post til Trondheim Døves Idrettslag, Postboks 225 Heimdal, 7474 Trondheim. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på lenke til idrettslagets hjemmeside, www.tdil.no og Årsberetning og øvrige saksdokumenter vil bli også sendt per post hvis noen ønsker det.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Trondheim Døves Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Trondheim Døves Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov §5. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Trondheim Døves Idrettslag, eller leder Mikal Urgård kontaktes på mobil.nr: 900 52 707 eller tdil@tdil.no.

Velkommen til årsmøte!

Med sportslig hilsen

Styret i Trondheim Døves Idrettslag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *