Hopp til innhold

Årets julebord

Trondheim Døves Idrettslag arrangerte julebord lørdag 4.desember på døvehytta "Granly". Det var endelig på tide at vi kunne gjennomføre julebord for første gang etter to år p.g.a coronasituasjonen.
17 personer deltok på årets julebord, og det var god stemning hele kvelden! Vi takker alle gjester for et sosialt og trivelig samvær.

Trofast medlemmer
Ved årets julebord kunne vi markere tre medlemmers trofaste medlemskap. 40 år trofast medlemskap: Gotthard Langeland, Geir Wilumsen og Arnt Saur.

Fra venstre: Gotthard Langeland, Geir Wilumsen og Arnt Saur.

Årets ildsjel
Årets ildsjel går til personer som har gjort en ekstraordinær innsats for idrettslaget på frivillig basis. Denne personen er en som har gjort veldig mye for laget sitt over lengre tid. Representanter fra laget har også sagt at uten han, så hadde de ikke klart seg. De hadde heller ikke visst hva eller hvordan de skulle få ting gjort. Han var en stor og viktig ressurs for laget.

Årets ildsjel går til Henrik Andersen. Gratulerer!

Syreleder Mikal Urgård og Henrik Andersen

Æresmedlemmer
Fire av syv æresmedlemmer kom på julebordet og vi benyttet oss anledningen til å fotografere de flotte herrene, Det var to som ikke kunne komme, og den siste personen var Olaf Garberg som nettopp gikk bort.

Fra venstre: Arne Karlsen, Bjørn Myran, Ola Sande, Jan Atle Fjelldalselv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *