Hopp til innhold

Søndagsrapport fra Skåne

Her kommer siste rapport fra orienteringsmesterskapet i Skåne!

Geir forteller:
Jeg klarte å gjennomføre løpet og leggen føltes bedre. Jeg hadde en rolig og jevn fart i løpet gjennom alle poster og kom endelig til mål. Det var en langdistanse på 5.3 km med 16 poster.
Vi var heldige med været, sol og varmt. Jeg løp inn til tiden 103.33 og kom på 8. plass. På resultatlista ser man at det er mange gode løpere med god fart. Spesielt de fra Øst-Europa hadde gode og sterke løp.
Etter konkurransen holdt jeg en liten tale og fortalte om historiens første uoffisielle åpen nordisk baltisk mesterskap i orientering. Det ble arrangert i Trondheim i 1989, og senere ble det offisiell nordisk baltisk mesterskap for døve som da kun bestod av eliteklassen. Dette arrangementet er den første åpne mesterskapet som åpner for juniorer og veteraner.
Jeg takket for teknisk arrangør for invitasjonen og topp gjennomføring av mesterskapet. De får TDILs bok i gave.
Jeg fikk også tildelt et flott minnediplom fra det svenske døveidrettsforbundet.
Verdensmesterskap i orientering for døve blir neste år og trolig i Tsjekkia, men ikke avklart enda. Hvis noen er interessert i å prøve og kanskje satse mot neste mesterskap - ta kontakt med meg!
TDIL gratulerer Geir med god representskap og godt gjennomført mesterskap!