Hopp til innhold

Lørdagsrapport fra Skåne

Dagens rapport fra Geir som er i Skåne for å delta i nordisk baltisk mesterskap i orientering:

Det var vått vær i dag med mye kraftig regn. Tungt å løpe, men alle ønsket å gjennomføre. O-løpet mitt gikk ikke så fort da leggen fortsatt er stiv etter i går, men målet mitt var likevel å være best. Viktig å sette seg mål!

Finværet kom ca kl. 12.00 og slik ble det. Jeg kom i mål på 8. plass til tiden 88.10 etter 3.5 km og 14 poster.

 Senere var vi alle ledere og aktive samlet til et møte der vi diskuterte fremtiden. Hvilket system vi ønsket å ha og det å ha åpen klasse slik at veteraner og andre unge kan delta - de syntes det var gøy. Vi var 100 deltakere som diskuterte ønskene for fremtidige mesterskap og det var mange spørsmål.

Resultat og navneliste ligger på nettsidene nevnt i forrige rapport.

I dag søndag er det orientering med lang løp. TDIL ønsker Geir lykke til!

Video kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *