Hopp til innhold

Årets trøndervenn og bragdpokal

To andre priser ble også delt ut under julebordet.

Årets trøndervenn gikk til Silje Marie Grønvik.
Hun gjorde en god innsats for TDIL under DM i Larvik og åpen cup i Stavanger. Hun ble kåret til beste unge spiller ved begge turneringene. Hun ble også tatt ut til kvinnelandslaget for hørselshemmede der hun blant annet scoret mål og bidro til at Norge kvalifiserte seg til EM i futsal for døve.

Årets bragdpokal gikk til Tine Victoria Granmo.
Som keeper har hun gjort en god innsats for TDIL under DM i Larvik og åpen cup i Stavanger der hun ble kåret til beste keeper. Hun ble også tatt ut til kvinnelandslaget for døve der hun stod i mål hele den siste og avgjørende kampen mot Tyrkia. Hennes keeperspill bidro til at Norge kvalifiserte seg til EM i futsal for døve. Det er kjent at Tine har slitt med knær og skuldre, men likevel valgt å gi alt hun kan for laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *