Hopp til innhold

Årets ildsjel 2016

Prisen årets ildsjel går til personer som har gjort en ekstraordinær innsats for idrettslaget på frivillig basis. Styret mottok flere kandidater og blant de ble to personer valgt. Dette ble kunngjort på årsmøtet lørdag 4. mars.

Den første personen er ei som har gjort veldig mye for laget sitt over lengre tid, også etter at hun flyttet fra Trondheim. Om henne har representanter fra laget sagt at uten henne hadde de ikke klart seg, visst hva eller hvordan de skulle få gjort ting. Hun er en stor og viktig ressurs for laget.

Den andre personen er en som har sittet i Døvehyttekomiteen flere år og gjort mye dugnadsarbeid. Han avsluttet sitt verv i Døvehyttekomiteen ved årsmøtet i 2016, men har etter den tid likevel hjulpet til med dugnadsarbeid som for eksempel vedhogst og snøfresing. Medlemmer som bidrar på frivillig basis er en stor og viktig ressurs for idrettslaget.

Årets ildsjel 2016 går til Unni Helland og Karl Olav Kristiansen. Gratulerer!

Beate Solem tok i mot gaven på vegne av Unni Helland og overleverer det til henne personlig. Berit Emilie Sørnypan tok i mot på vegne av Karl Olav Kristiansen og overleverer dette til ham personlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *