Hopp til innhold

Diskgolf i Sandefjord

Helgen 25-27. august var det NM i Diskgolf i Sandefjord. Her er et lite referat fra Fredrik Øvrum som var en av de som var med 😊

Helgen 25-27. august, så var Tom Stian og Fredrik på NM i Diskgolf i Sandefjord.

Vi reiste ned sammen på fredagen for å bli med på spillermøte. Spillermøten handlet mest om hvordan turneringen skal foregå og litt ulike regler. Sosialt var det også.

Lørdagen så ble vi delt i forskjellige grupper der noen grupper starter på hull 10 f.eks. Fredrik spilte seg til en sterk +11 som havnet på 6 av 12 totalt på herreklassen. Tom Stian spilte i Nybegynnerklassen og fikk +24 som førte han til topp 5 i nybegynner.

Lørdag runde 2 så spilte Fredrik et litt dårligere runde med en del uflaks og fikk +18 som ble til 10 av 12 plass. Tom Stian hadde enda mer uflaks enn Fredrik og fikk +27

Underveis av lørdagen så ble det pizza og brus i klubbhuset servert av Sandefjord DSK. Veldig sosialt og moro for oss. Kvelden ble rolig for oss siden vi ville helst slappe av på hotellrommet.

Søndagen var det finalerunden og da havnet Fredrik og Tom Stian i samme pulje til start. Vi begge kastet jevnt men uflaksen var der enda så vi havnet på 10 og 11 plass av 12 totalt. Vi sier oss fornøyd og det var et veldig moro helg og ser frem til neste NM i Discgolf blir arrangert. Vi håper flere fra TDIL stiller opp og er med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *