Hopp til innhold

Gutta på treningssamling

I denne helga hadde vi 4 økter - fredag, 2 lørdag og søndag.
Det ble en svært godt oppmøte blant spillerne, og vi gjennomført gode treninger før vi avsluttet siste økten i dag med avkobling, lek og moro.
Ventetiden fra mars helt fram til nå har vært utfordrende for oss fleste mtp alle var spillesugne, og begynte å bli utålmodig, så fikk vi i forrige uke en nyhet som løftet spillerne noe ekstremt og alle gode smilene kom fram, spillegleden var stor.

gruppene anført Huy, Lasse og Stian på gruppe, helt nede i hjørnet Viljar, Fredrik og Mikael, og til venstre i bildet Jonas og Thomas, selvsagt manglet vi noen

Mellom treningene lørdag hadde spillerne samlet seg på døvehytta hvor de hadde Quiz, spillermøte og sosialt.
Quizen handlet for det meste om TDIL, hvor vinnerlaget ble Jonas og Thomas F. Andersen - selvsagt fikk de en fordel hvor de hadde hjelpemidler - blant annet google, tdil sin hjemmeside - og stakk av med seieren, og de fikk velge en straff som taperlaget måtte gjennomføre, og vinnerlaget valgte at de som tapte quizen - Fredrik, Mikael og Viljar, måtte danse som Michael Jackson. Fredrik gjennomførte det underholdningen, mens Mikael og Viljar ville ha rævskudd.

Her kommer det et par bilder fra treningshelgen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *