Hopp til innhold

St. Hans-feiring på Døvehytta Granly lørdag 22. juni.

Barne,- og ungdomskomiteen og Styret inviterer til St. Hans feiring på Døvehytta Granly kl. 14:00-18:00. Klokka 18:00 starter alkoholsalget og barne,- og ungdomskomiteen avslutter programmet men St. Hans feiringen fortsetter for voksne. 

Det blir enkel servering av vaffel, saft, frukt og kake kl. 14, i anledning markering av ny lekeplass på Døvehytta, hurra! Den nye lekeplassen er et lite klatreslott med rutsjebane og huskestativ, og også en sandkasse ved siden av. Vi har noen sandkasseleker som barna kan bruke felles, men det er også lov å ta med egne sandkasseleker. 

Blir kanskje lek med vann hvis det er fint vær og varmt. Ta derfor med klesskift og håndduk. Eller, hvis det er pøsregn så ta med regntøy til innvielse av lekestativ, og vi ordner aktiviteter inne i hytta. 

Et par fellesaktiviteter arrangeres for både store og barn, før vi avrunder med grilling og opptenning av St. Hans-bål kl. 17:00.

Vi ordner inn grillmat (pølse, burger), salat for store og små. Leder i idrettslaget Mikal Urgård er en eminent grillsjef med full kontroll. Gi oss derfor beskjed om du kommer.

Påmeldingsfrist fredag 21. juni, send sms til Marita Løkken på 97729111. 

Pris: Barn som er medlemmer får gratis mat og drikke. Barn som ikke er medlemmer betaler 50 kr og får mat og drikke. 

Etter klokka 18 fortsetter vi feiringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *