Hopp til innhold

SM i orientering i Ørebro

Geir Willumsen deltok på SM i orientering i Ørebro i Sverige 26. mai og kommer her med en liten referat og noen bilder.

Geir ankom Ørebro lørdag kveld og sørget for å spise og drikke godt før mesterskapet. Neste dag kjørte han til Almby der Almby IK var arrangør av SM i orientering. Arrangementet var et ordinært SM som også inkluderte SM for døve i orientering.

Det var i alt 12 døve deltakere i ulike klasser. Geir startet først i H50 klokken 10:00. De to andre døve i klassen startet 10:05 og 10:12. Det var et spennende og dramatisk duell kan Geir fortelle. Det ble bom på første post og han havnet da sist, Jonas ledet og Peterius ledet på 5. og 6. post. Geir jobbet for å komme seg forbi Jonas og tok igjen Peterius på ca 10-20 sek på 17 poster. På den 18. og 19. posten ble det igjen bom og Geir tapte tid på dette.

Ved mål tok Geir 2. plassen på tiden 23.08 og Jonas tok 3. plassen med tiden 23.18. Geir forteller at om han hadde vært litt mer våken og unngått bommen på 18. og 19. post hadde han sannsynligvis tatt 1. plassen. Uansett følte han at formen var mye bedre enn i fjor på mesterskapet i Skåne.

Vi gratulerer Geir med en flott 2. plass!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *