Hopp til innhold

TRONDHEIM DØVES REISTE HJEM TIL TRONDHEIM MED 12 POENG I BAGASJEN

Guttan reiste til Sandefjord med fly, kjørt bil og tog i helgen som var. Lørdag hadde vi 3 kamper hvor vi vant alle 3.

5-2 seier mot Oslo B i første kampen. 3 mål av Huy og 2 mål av Fredrik.

6-3 seier mot Hamar. Scoringer av Huy 1, Joachim 1, Einar 2, Senjur 2.

5-4 seier mot Sandefjord, det ble litt tøff kamp da Sandefjord scoret før det var spilt 7 sekunder av første omgangen, men vi jobbet oss inn i kampen og snudd kampen etter å ha ligget under to ganger. Men vi viser vilje og styrke i denne gjengen her. Scoringer ved Tom Stian, Huy, Joachim, Einar og Senjur. På kvelden dro vi sammen og spiste middag.

Søndag hadde vi 2 kamper Åpnet da mot Oslo C med 13-4 seier - som ble en grei skurring. Etter å ha satt inn 13 mål i den kampen har alle utespillerne scoret i mål i helgen. Scoringer ved Justin Alfred (c), Tom Stian, Joachim 2, Fredrik 2, Huy 2, Georg 2, Einar 3.

Siste kampen endte i 5-2 tap. Mot Bergen ble det ikke slik vi ønsket - og heller ikke forestilt oss hvordan det skulle skje, men det er bare å ta lærdom av kampen. Vi må bare brette opp ermene å jobbe videre. Vi tar en sesonglang ferie på 3.plass frem til Bergen 2020.

PS; Søndag den 27.oktober sesongåpner vi i futsalserien, kl 20.00 i Trondheim Spektrum D3.
Dere er hjertelig velkommen til å se på.

Gutta va ut å spist middag sammen lørdagskveld. Mangler Akbar som ble værende på hotellet pga dårlig form.
Lagbilde: fra venstre bak; Huy Phan, Joachim Zielinski, Einar Richard Øverås, Justin Alfred Hol (c), Tom Stian Halvorsen og coach Henrik Andersen. Venstre foran; Akbar Yaqubi, Fredrik Øvrum, Georg Lauritsen, Zekrya Yosuf og Senjur Jasari. Fotograf - Blend Hamalaw

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *